+
»
»
»
»


2          , ,   Advicecorp -
   ,,

Документи необхідні для отримання ліцензії алкогольними та тютюновими виробами:

Підприємство,яке збирається отримувати ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними та тютюновими виробами зобов'язана отримати наступні документи:Отримання погодження санітарно-епідеміологічної станції (СЕС) району щодо відповідності торгових приміщень. Отримання дозволу Державної пожежної охорони на початок робіт. Юридична особа або фізична особа-підприємець отримує дозвіл РДА на відкриття торгової точки в районі. Обов'язкове проходження реєстрації електронних контрольно - касових апаратів у державній податковій інспекції. Необхідна книга обліку розрахункових операцій. .

Нотаріально завірені статутні документи:копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності;копія довідки про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організації України (статистика);довідка 4-ОПП з податкової інспекції про постановку на облік платника податку;Довідка податкової служби про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книги обліку розрахункових операцій),які знаходяться на місці торгівлі (копію документа про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій,засвідчену,відповідно,підписом приватного підприємця або підписом керівника та печаткою підприємства,А в разі використання книг обліку розрахункових операцій - копію документа про їх реєстрацію). .

Оригінал платіжного доручення з відміткою банку про оплату державних платежів про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книги обліку розрахункових операцій),які знаходяться на місці торгівлі. Документи,що підтверджують наявність відповідних приміщень (свідоцтво про право власності на це приміщення або договір оренди приміщення - в договорі вказати «мета оренди - надання послуг,копія договору оренди на склад" - нотаріально завірена. Оригінал Дозволу (погодження) на торгівлю алкогольними напоями (тютюновими виробами) отриманий в Районній державною адміністрацією за місцем здійснення торговельної діяльності з адресою цього місця. Свідоцтво торгової точки,видане Державною адміністрацією району. Дозвіл Державної пожежної охорони на початок роботи.

Довідка з санітарно-епідеміологічної станції (СЕС) району про відповідність вимогам законодавства торгового приміщення для торгівлі алкогольними напоями (тютюновими виробами) - термін дії - 1 рік. Попередні ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями (тютюновими виробами). Державні платежі:алкогольними напоями - 8 000 грн. за один касовий апарат / рік (можлива оплата поквартально);тютюновими виробами - 2000 грн. / рік (можлива оплата поквартально);

Додаткова інформація:ліцензія видається на один рік і реєструється в органах державної податкової служби;торгова площа об'єкта повинна складати не менше 20 кв.м;торговельний об'єкт не повинен знаходитися на території навчальних,дошкільних установ. на території закладів охорони здоров'я,у місцях проведення спортивних змагань;якщо.

[p] НЕОБХІДНО ЗНАТИ:• Ліцензія видається на один рік. • Оплату ліцензії здійснюють не разово,а щоквартально,рівними частинами. • Ліцензія видається не на суб'єкт господарювання,а на об'єкт,тобто на кожний магазин,філію. • На підприємців,які торгують алкоголем та сигаретами у селах та селищах,розміщених у межах міст,"пільгові" ліцензії (відповідно - 20 н. м. д. г. та 10 н. м. д. г.) не розповсюджуються. Для них плату за ліцензії збільшено у 5 разів. • Щорічна плата за ліцензію на роздрібну торгівлю становить:

, .
email , .
ۻ. . . opyright 2004-2014