+Добавить недвижимость
»Законы и нормативные акты
»Шаблоны договоров
»Юридические статьи
»ОВИР
Недвижимость Киева и Киевской области

ПАРТНЕРЫ
Р2Р кредитование под залог имуществаАдвокатское и риелторское объединение УкраиныСтраховка киев дешево,ГО Каско,Все виды страхования Advicecorp - Адвокатское объединение
Сопровождение сделок покупки продажи,риелторы,юрист по недвижимости

Зміна прізвища дитини

Визначення прізвища дитини Прізвище дитини визначається за прізвищем батьків. Якщо мати,батько мають різні прізвища,прізвище дитини визначається за їхньою згодою. Батьки,які мають різні прізвища,можуть присвоїти дитині подвійне прізвище,утворене шляхом з'єднання їхніх прізвищ. Спір між батьками щодо прізвища дитини може вирішуватися органом опіки та піклування або судом.

Зміна прізвища дитини її батьками У разі зміни прізвища обома батьками змінюється прізвище дитини,яка не досягла семи років. У разі зміни прізвища обома батьками прізвище дитини,яка досягла семи років,змінюється за її згодою. У разі зміни прізвища одного з батьків прізвище дитини може бути змінене за згодою обох батьків та за згодою дитини,яка досягла семи років. У разі заперечення одним із батьків щодо зміни прізвища дитини спір між ними щодо такої зміни може вирішуватися органом опіки та піклування або судом. При вирішенні спору беруться до уваги виконання батьками своїх обов'язків щодо дитини,а також інші обставини,які засвідчують відповідність зміни прізвища інтересам дитини.

Право на зміну імені Фізична особа,яка досягла шістнадцяти років,має право змінити своє прізвище та ім'я у порядку,встановленому законом. Фізична особа,яка досягла чотирнадцяти років,має право у порядку,встановленому законом,за згодою батьків або одного з батьків,з ким вона проживає,чи піклувальника змінити своє прізвище та ім'я. По батькові фізичної особи може бути змінено у разі зміни її батьком свого імені. Прізвище,ім'я та по батькові фізичної особи можуть бути змінені у разі її усиновлення відповідно до закону. Прізвище фізичної особи може бути змінене відповідно до закону у разі реєстрації шлюбу,розірвання шлюбу або визнання його недійсним.


На главнуюК статьям

закрыть

Бесплатная консультация

Если Вам нужна бесплатная консультация юриста,заполните заявку ниже.
Оставьте email и телефон,чтобы мы могли Вам ответить.
Опишите Вашу проблему
Отправить заявку
Бесплатная консультация
АДВОКАТСКАЯ КОМПАНИЯ УКРАИНЫ «ГОНЧАРОВ И ПАРТНЕРЫ». Юридическая помощь в Киеве. Бесплатные информационные материалы. Сopyright © 2004-2014