+Добавить недвижимость
»Законы и нормативные акты
»Шаблоны договоров
»Юридические статьи
»ОВИР
Недвижимость Киева и Киевской области

ПАРТНЕРЫ
Р2Р кредитование под залог имуществаАдвокатское и риелторское объединение УкраиныСтраховка киев дешево,ГО Каско,Все виды страхования Advicecorp - Адвокатское объединение
Сопровождение сделок покупки продажи,риелторы,юрист по недвижимости

Посадові особи контролюючих органів зобов’язані:

— дотримуватися Конституції України та діяти виключно у відповідності з цим Кодексом та іншими законами України,іншими нормативними актами;— забезпечувати сумлінне виконання покладених на контролюючі органи функцій;— забезпечувати ефективну роботу та виконання завдань контролюючих органів відповідно до їх повноважень;— не допускати порушень прав та охоронюваних законом інтересів громадян,підприємств,установ,організацій;— коректно та уважно ставитися до платників податків,їх представників та інших учасників відносин,що виникають під час реалізації норм цього Кодексу та інших законів,не принижувати їх честі та гідності;— не допускати розголошення інформації з обмеженим доступом,що одержується,використовується,зберігається під час реалізації функцій,покладених на контролюючі органи;— надавати органам державної влади та органам місцевого самоврядування на їх письмовий запит відкриту податкову інформацію в порядку,встановленому законом.

За невиконання або неналежне виконання своїх обов’язків посадові особи контролюючих органів несуть відповідальність згідно із законом.

Шкода,завдана неправомірними діями посадових осіб контролюючих органів,підлягає відшкодуванню за рахунок коштів державного бюджету,передбачених таким контролюючим органам.


На главнуюК статьям

закрыть

Бесплатная консультация

Если Вам нужна бесплатная консультация юриста,заполните заявку ниже.
Оставьте email и телефон,чтобы мы могли Вам ответить.
Опишите Вашу проблему
Отправить заявку
Бесплатная консультация
АДВОКАТСКАЯ КОМПАНИЯ УКРАИНЫ «ГОНЧАРОВ И ПАРТНЕРЫ». Юридическая помощь в Киеве. Бесплатные информационные материалы. Сopyright © 2004-2014