+Добавить недвижимость
»Законы и нормативные акты
»Шаблоны договоров
»Юридические статьи
»ОВИР
Недвижимость Киева и Киевской области

ПАРТНЕРЫ
Р2Р кредитование под залог имуществаАдвокатское и риелторское объединение УкраиныСтраховка киев дешево,ГО Каско,Все виды страхования Advicecorp - Адвокатское объединение
Сопровождение сделок покупки продажи,риелторы,юрист по недвижимости

Особливості оподаткування операції з поставок туристичних послуг

При поставці туристичним оператором туристичного продукту,туристичних послуг з місцем їх безпосереднього надання за межами митної території України базою оподаткування для такого туристичного оператора є винагорода,а саме різниця між вартістю поставлених ним туристичного продукту,туристичних послуг та вартістю витрат,понесених таким туристичним оператором внаслідок придбання (створення) такого туристичного продукту,таких туристичних послуг.

Вартість витрат,понесених туроператором,визначається як сукупність витрат,понесених ним у зв'язку із замовленням фізичними або юридичними особами,що передбачені відповідними угодами,укладеними згідно з чинним законодавством.

Порядок оподаткування операцій з поставки туристичним оператором туристичного продукту,туристичних послуг з місцем їх надання на митній території України здійснюється на загальних підставах згідно з цим Законом.

Базою оподаткування для операцій,які здійснюються туристичними агентами,є комісійна винагорода,яка нараховується (виплачується) туристичним оператором,іншими постачальниками послуг на користь такого туристичного агента,у тому числі за рахунок коштів,отриманих останнім від споживача туристичного продукту,туристичних послуг.

Поставка туристичного продукту,туристичних послуг з місцем їх надання як на митній території,так і за межами митної території України може здійснюватися виключно резидентом,який має відповідну ліцензію та відповідає вимогам.

Для визначення граничної суми для розрахунку береться вартість поставок туристичного продукту,туристичних послуг,наданих як туристичним оператором,так і туристичним агентом.


На главнуюК статьям

закрыть

Бесплатная консультация

Если Вам нужна бесплатная консультация юриста,заполните заявку ниже.
Оставьте email и телефон,чтобы мы могли Вам ответить.
Опишите Вашу проблему
Отправить заявку
Бесплатная консультация
АДВОКАТСКАЯ КОМПАНИЯ УКРАИНЫ «ГОНЧАРОВ И ПАРТНЕРЫ». Юридическая помощь в Киеве. Бесплатные информационные материалы. Сopyright © 2004-2014