+
»
»
»
»


2          , ,   Advicecorp -
   ,,

в связи со вступлением с 1 января 2011 года нового Налогового Кодекса,услуги по регистрации доменных имен и размещению web-сайтов (хостинг) не облагаются налогом на добавленную стоимость

надання послуг по розміщенню даних у мережі Інтернет

в связи со вступлением с 1 января 2011 года нового Налогового Кодекса,услуги по регистрации доменных имен и размещению web-сайтов (хостинг) не облагаются налогом на добавленную стоимость.

В связи с этим:— Все счета-фактуры с начала 2011 года будут выставляться без НДС. — Просим при оплате счетов-фактур в назначении платежа обязательно указывать "без НДС". — Налоговые накладные на услуги регистрации доменных имен и web-хостинга предоставляться не будут.

Цитата из Налогового Кодекса Украины:"Стаття 196. Операції,що не є об'єктом оподаткування 196.1. Не є об'єктом оподаткування операції з:196.1.14. постачання послуг,визначених у підпункті "в" пункту 186.3 статті 186 цього кодексу.

186.3. в) консультаційні,інжинірингові,інженерні,юридичні (у тому числі адвокатські),бухгалтерські,аудиторські,актуарні та інші подібні послуги консультаційного характеру,а також послуги з розроблення,постачання та тестування програмного забезпечення,з оброблення даних та надання консультацій з питань інформатизації,надання інформації та інших послуг у сфері інформатизації,у тому числі з використанням комп'ютерних систем;"

Государственная Налоговая Администрация Украины рассматривает подпадающими под данное положение все виды деятельности,соответствующие классу 72 КВЕД,"Діяльність у сфері інформатизації"

В частности,услуги регистрации доменных имен относятся к подклассу:"72.40.0 Діяльність,пов'язана з банками даних Цей підклас включає:- надання даних у певному порядку чи послідовності шляхом вибирання чи прямого доступу до даних(автоматизоване ведення даних):дані можуть бути доступні для всіх або для обмеженої кількості користувачів і сортуватися на замовлення ...- створення баз даних у оперативному режимі "он-лайн".

Услуги по размещению web-сайтов (хостинг) относятся к подклассу "72.30.0 Оброблення даних Цей підклас влючає:- надання послуг по розміщенню даних у мережі Інтернет"



, .
email , .
ۻ. . . opyright 2004-2014