+
»
»
»
»


2          , ,   Advicecorp -
   ,,

Апостиль

Різні види документів проходять апостилізацію,легалізацію в таких інстанціях як:

Міністерство освіти й науки України - проставлення штампу «Апостиль» на офіційних документах,виданих навчальними закладами,державними органами,підприємствами,установами й організаціями,які стосуються сфери освіти й науки);

Міністерство Юстиції України - проставлення штампу «Апостиль» на документах,які видаються органами органами юстиції й судами,а також на документах,які оформляються нотаріусами України);

Міністерство закордонних справ - проставлення штампу «Апостиль» на документах,виданих архівними установами України,довідках про стан здоров'я,довідках виданих органами МВС України,а також на інших офіційних документах.)

Що ж таке апостиль?

Це прямокутний штамп установленого зразка,що містить інформацію про компанію,країну,Ф.И.О.,печатка й підпис керівника. Апостиль виступає свого роду гарантією дійсності й автентичності документа. Він не вимагає подальшого завірення або легалізації. Документ,що містить апостиль визнається всіма органами влади країн учасниць Гаазької конвенції.

Що стосується консульської легалізації,то в Україні вона необхідна для таких країн:Німеччина,Бразилія,Данія,Канада,Об'єднані Арабські Емірати й інші країни,що не підписали Гаазьку конвенцію.



, .
email , .
ۻ. . . opyright 2004-2014