+
»
»
»
»


2          , ,   Advicecorp -
   ,,

Усиновлення

Усиновлення дітей в Україні - це надзвичайно складний процес,в якому для досягнення бажаного результату,а саме отримання нового члена своєї родини,людина повинна зробити низку складних юридично значимих дій. Без професійної юридичної допомоги та належного супроводу таких дій,дуже важко отримати бажаний результат. Особливу складність представляють собою процеси усиновлення дитини з українським громадянством іноземними громадянами.

Процедура усиновлення вимагає ознайомлення із значною кількістю нормативно-правових актів,які часто містять суперечливі положення,але в той же час допомагають краще орієнтуватися в процедурі та надають можливість особі,яка бажає стати батьком/матір’ю дитини,вивчити її права та обов’язки.

Усиновлення дітей – це дуже кропіткий,тривалий процес,який передбачає подачу великої кількості документів до органів опіки та піклування та до суду. Потрібно звертати особливу увагу на правильне оформлення документів та на те,що від вчасної подачі повного пакету документів залежить уся процедура усиновлення. Також законодавчо встановлена вимога про проходження особами,які бажають стати усиновлювачами,обов’язкових перевірок,які проводяться державними органами. Коли усиновлювачем виступає іноземець,то в даному випадку процедура усиновлення містить свої особливості.

При проходженні процедури усиновлення потрібно звертати увагу на,те,що законодавство України визначає осіб,які не мають права бути усиновлювачами,та осіб,які мають переважне право на усиновлення,і що ці положення впливають на прийняття позитивного рішення судом.

Особа,яка подала заяву про усиновлення,може виявити бажання змінити відомості про місце народження та дату народження дитини,що передбачає також отримання окремого рішення суду.

Наша юридична компанія «Гончаров та партнери» має значний досвід в юридичному супроводі процедури усиновлення найвищого рівня складності,і завжди досягала бажаного результату для клієнта. Якщо Вам необхідна юридична допомога в складному процесі усиновлення,звертайтеся до адвокатів нашої компанії,і Вам буде надано весь спектр послуг,щоб Ви змогли досягнути бажаного результату.



, .
email , .
ۻ. . . opyright 2004-2014