+
»
»
»
»


2          , ,   Advicecorp -
   ,,

ЗАХИСТ ВІД ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ

Адвокатська компанія «Гончаров та Партнери» пропонує антикризові послуги:

Представництво інтересів клієнтів у ході перевірок контролюючими органами,СБУ,міліція,пожежний нагляд,санітарно-епідеміологічна служба,консультації та допомога під час та після перевірок податковою інспекцією,податковою міліцією.

Адвокатське зберігання документів.

Правильне складання документів,необхідних для відшкодуванні ПДВ,а також юридична допомога у вирішені даного питання.

Допомога при зустрічних перевірках контрагентів,які мають ознаки "фіктивності" або вже визнані за рішенням суду недійсними:установчі документи,свідоцтво платника ПДВ і первинні бухгалтерські документи (договори,акти,податкові накладні й т.п.) таких юридичних осіб.

Юристи нашої адвокатської компанії мають солідний досвід комплексного рішення такого роду проблем,як у фіскальному,так і в кримінальному аспекті,а саме:оскарження постанов про порушення кримінальних справ,яким просто необхідно користуватися при захисті в кримінальних справах у сфері підприємництва,оскільки часто такі справи порушуються з явними порушеннями законодавства.

Своєчасне повернення боргів контрагентами здатне позбавити керівництво підприємства від неабиякої кількості проблем. По-перше,немає загрози стабільності фірми через значний відтік оборотних коштів. По-друге,забезпечується своєчасне повернення кредитів самим підприємством,необхідних для розвитку бізнесу.

Адвокати можуть вступити в процес повернення заборгованості на будь-якій стадії процесу.

Гарантування економічної безпеки бізнесу (боротьба з рейдерством).

Допомога і гарантування в отриманні будівельної ліцензії,в отриманні дозволу на охорону праці.

Наш сайт www.goncharovv.com

Контакти:(050) 462-97-89;592-65-63;(050) 385-31-16.



, .
email , .
ۻ. . . opyright 2004-2014