+
»
»
»
»


2          , ,   Advicecorp -
   ,,

ПОСЛУГИ НА РИНКУ СТРАХУВАННЯ

У сьогодення,складний фінансовий час,страхові компанії несуть значна втрата,а деякі просто банкрутують. І,єдиним способом для страхових компаній залишитися «на плаву»,- являється зменшення своїх витрат,але це відображається на Вас у невиплаті страхових відшкодувань,зменшенні суми відшкодування або в затягуванні виплати.

У багатьох з Вас автомобілі перебувають у кредиті,і відповідно до кредитних договорів або договорам застави,банки-кредитори зобов'язують Вас застрахувати автомобіль у певній страховій компанії,при цьому на таких умовах які Вам нав'яже страхова компанія. Дані дії банків суперечать ст. 6 ЗУ «Про страхування» (Добровільне страхування в конкретного страховика не може бути обов'язковою передумовою при реалізації інших право дій.). Тому,Ви повинні знати,що банки фінансово зацікавлені в співробітництві зі страховими компаніями.

Можливо Ви вже неодноразово страхували свій автомобіль,або майно й при спілкуванні з менеджером страхової компанії як і всім Вам обіцяли «золоті гори»,але після страхового випадку й процедури відшкодування шкоди Ви витратили досить багато часу й нервів,або в найгіршому разі одержали відмову у відшкодуванні страховки.

Тому,не дивлячись на вищевикладене,керуючись багаторічним досвідом,Ми змінимо для Вас стереотипи на ринку страхових послуг.

І оскільки,Наші компанії досить довго співробітничає з найкращими страховими компаніями України.

ПРОПОНУЄМО ВАМ юридичний супровід у наступних напрямках:

1. Супровід у страхуванні автомобіля за договором добровільного страхування (КАСКО).

2. Провести переговори з банком-кредитором на предмет страхування (перестрахування) автомобіля в страховій компанії яку Ви виберете.

3. Найвигідніші умови договору страхування для Вашого автомобіля.

4. Роз'яснити умови договору страхування.

5. VIP знижки по страхових тарифах (страховим преміям).

6. Доставити договір страхування в зручне для Вас місце й час.

7. Повний супровід у відшкодуванні збитків за договором страхування від часу ушкодження автомобіля до моменту одержання відшкодування.

8. Відшкодувати збитки в найкоротший термін.

Також пропонуємо Вам VIP умов і знижки від наших партнерів по:

- Страхуванню нерухомого майна

- Страхуванню заставного майна

- Страхуванню життя й здоров'я

- Страхуванню при виїзді за кордон.



, .
email , .
ۻ. . . opyright 2004-2014